IniciTurisme informació General

Carrer Major, 6

965 58 71 68

ajuntament@rafol.org

  • Valencià
    • Español
    • English

Informació general del municipi

El Ràfol d’Almúnia és un poble ubicat en la vall del riu Girona, en la falda de la Serra de Segària;  pertany a la comarca de La Marina Alta (al nord d’Alacant).  El seu terme municipal té una extensió de 4,9 km2 i una altitud de 88 m.  Dista 96 km. d’Alacant i 100 de València.  Es troba a 12 km. de la platja i té 648 habitants en l’actualitat (xifra oficial aprovada per l’INE).

És la capital històrica de la zona de La Marina Alta coneguda com La Rectoria, formada per Sanet y Negrals, Benimeli, El Ràfol d’Almúnia, Sagra i Tormos; compta amb una abundant vegetació autòctona, tossals i valls on tradicionalment s’han cultivat tarongers.

És el clàssic poble rural mediterrani, on el visitant pot trobar tot tipus de serveis: bars, restaurants, tendes…  La seua gent es caracteritza por la seua amabilitat i hospitalitat, amb un caràcter obert, a causa de la cultura i clima mediterranis;  disfruten de la vida i del seu entorn al màxim, tansmetent aquest tipus de vida.

Les festes patronals tenen lloc cada any en agost i es mereixen una visita.

Els aeroports d’Alacant i de València es troben a menys de 100 kms., el que unit a les seues excel·lents vies de comunicació (AP-7 i N-332), fa que es tarde, més o menys, una hora en arribar a la població des de qualsevol d’aquests dos aeroports.

Subvencionat perGeneralitat ValencianaAjuntament del Ràfol d'Almúnia

©AiDweb 2018 - 2022. Todos los derechos reservados.

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.