IniciAvís Legal

Carrer Major, 6

965 58 71 68

ajuntament@rafol.org

  • Valencià
    • Español
    • English

Avís Legal

http://www.elrafoldalmunia.es, és un domini en internet titularitat de l'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia, CIF P0311000D, amb seu i domicili social en C/Mayor, 6, 03769-El Ràfol d'Almúnia, i e-mail ajuntament@rafol.org. 

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i la resta de signes distinttius que apareixen en el mateix pertanyen a l'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts
L'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se al portal. L'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d'aquest portal.
L'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
L'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia no serà responsable de l'ús que tercers facen de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l'ús d'aquesta informació.
 

Reproducció de continguts
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal. No obstant això, els continguts que siguen considerats com a dades obertes en la Seu Electrònica, publicats segons el que es preveu en el Reial decret 1495/2011, de 24 d'octubre, de desenvolupament de la Llei 37/2007, sobre reutilització de la informació del sector públic, per a l'àmbit del sector públic estatal, podran ser objecte de reproducció en els termes previstos en aquesta norma.
 

Seu Electrònica
D'acord amb el que s'estableix per Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques,  L'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia es responsabilitza de la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis als quals puga accedir-se a través de la seua Seu Electrònica (https://elrafoldalmunia.sedelectronica.es/info.2).
 

Portal de transparència
A través de la informació publicada en el portal de transparència https://elrafoldalmunia.sedelectronica.es/transparency/, L'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia atén de forma periòdica i actualitzada el principi de publicitat activa establit per la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, amb els mecanismes adequats per a facilitar l'accessibilitat, la interoperabilitat, la qualitat i la reutilització de la informació, així com la seua identificació i localització.
 

Llei aplicable
La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.

 

Subvencionat perGeneralitat ValencianaAjuntament del Ràfol d'Almúnia

©AiDweb 2018 - 2022. Todos los derechos reservados.

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.