IniciL'AjuntamentSalutació de l'Alcalde

Carrer Major, 6

965 58 71 68

ajuntament@rafol.org

  • Valencià
    • Español
    • English

Estimat veí/veïna

Com a Alcaldessa, i en nom de la Corporació Municipal et done la benvinguda a aquest web.

Soc la primera Alcaldessa del Ràfol d'Almúnia i vull comunicar-te  que estic a la teua disposició i que les portes del  despatx d’Alcaldia estan sempre obertes per a tu.  Vull escoltar-te, saber què necessites i ajudar-te a trobar solucions als teus problemes. Vull fer del Ràfol el millor lloc on viure. I estic convençuda que amb tu podrem fer-ho possible. 

Des de la Corporació Municipal volem oferir una gestió transparent i facilitar la participació de tot el poble del Ràfol. L' Ajuntament ha de ser la casa de tots i totes i aquest portal una de les seues vies d’entrada. 

Per últim, tot i la importància que tenen hui en dia internet i les xarxes socials, aquesta corporació i les persones que treballen en l'Ajuntament continuarem donant  una atenció personal, de qualitat, àgil i efectiva. Estem a la teua disposició.

 

Estefanía Rovira Miralles

 

 

 

       

Subvencionat perGeneralitat ValencianaAjuntament del Ràfol d'Almúnia

©AiDweb 2018 - 2024. Todos los derechos reservados.

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.