IniciNotícies

Carrer Major, 6

965 58 71 68

ajuntament@rafol.org

  • Valencià
    • Español
    • English

CAMPANYA BONS CONSUM EL RÀFOL D'ALMÚNIA-2023

18 setembre 2023

S'inicia la campanya bons consum del Ràfol d'Almúnia. S'ha publicat en el BOP Alacant de hui, 19 de setembre de 2023, l'extracte de la convocatòria d'aquestes ajudes, subvencionades per la Diputació Provincial d'Alacant. 

Empreses/comerços/persones autònomes: a partir de demà, i durant 5 dies hàbils (fins al 26 de setembre de 2023), els/les comerços/empreses/persones autònomes del Ràfol d'Almúnia que complisquen els requisits i ho desitgen, podran adherir-se a aquesta campanya, presentant la seua sol·licitud a través del registre electrònic d'aquest ajuntament i disponible en model normalitzat (Annex I) en el portal de transparència del mateix.

Ciutadania: seran beneficiàries d'aquesta campanya les persones que complisquen els requisits següents:

1. Estar empadronada al Ràfol d'Almúnia a data 31 d'agost de 2023.

2. Tindre 18 anys complits el 31 d'agost de 2023.

3. Estar en possessió de document nacional d'identitat en vigor (DNI o NIE). No es reconeixerà com a beneficiària si es detecta falsedat, omissió o ocultació de documentació sol·licitada.

L'ús dels bons consum per part dels/les veïns/as podrà realitzar-se des que es publique el llistat dels/les comerços/empreses/persones autònomes adherits/des i fins al 31 d'octubre de 2023.

Cada persona beneficiària podrà sol·licitar fins a un màxim de 2 bons consum, per valor de 20,00 euros cadascun. Podran d'obtindre'ls a través de dues vies:

- De manera en línia, a través del seu registre en la plataforma habilitada a aquest efecte.

- De manera presencial, de dilluns a divendres laborals, en horari de 9.00 a 14.00 hores, a l'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia, per a això hauran d'acudir amb el seu DNI/NIE, sent registrades en la plataforma per una persona empleada d'aquest ajuntament.

CONSULTA LES BASES COMPLETES EN: https://bonos.rafol.org/

Subvencionat perGeneralitat ValencianaAjuntament del Ràfol d'Almúnia

©AiDweb 2018 - 2024. Todos los derechos reservados.

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.