IniciNotícies

Carrer Major, 6

965 58 71 68

ajuntament@rafol.org

  • Valencià
    • Español
    • English

Selecció de personal programa EMERGE

02 juliol 2019

 L'ajuntament ha estat beneficiari d'una subvenció per import de 36.921,60 euros per a la contractació de 4 persones desocupades en el marc del programa EMERGE.

Aquesta subvenció concedida per LABORA es destinarà a la contractació de quatre persones desocupades per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergències en l'àmbit forestal, en aplicació de l'Ordre 8/2016, de 7 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En concret, l'ajuntament destinarà aquesta subvenció a la contractació durant un període mínim de 6 mesos a jornada completa, de:

  • 1 capatàs forestal
  • 3 peons forestals

Les persones interessades en ocupar aquests llocs de treball, han d'estar donades d'alta com a demantantes d'ocupació i han de fer constar davant LABORA el seu interès en treballar com capatàs forestal o com a peó forestal.

Podeu consultar el procediment punxant ací

Davant de qualsevol dubte o consulta, veniu a l'ajuntament en horari de 9.00 a 14.00 h., de dilluns a divendres.

Subvencionat perGeneralitat ValencianaAjuntament del Ràfol d'Almúnia

© 2018 AiDweb

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.