• ca
  • en
  • es

RESULTAT REUNIÓ AMB IBERDROLA PELS TALLS DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

| 20 February, 2017

ASSUMPTE: reunió dels representants de la Mancomunitat Intermunicipal La Rectoria amb representants d’Iberdrola Disbtribución Eléctrica, S.A.U.

Aquesta reunió ha tingut lloc en la seu de la Mancomunitat Intermunicipal La Rectoria, en l’Ajuntament del Ràfol d’Almúnia.

El tema a tractar en la reunió ha sigut els talls de subministrament elèctric i microtalls que es produeixen amb molta freqüència, quan plou, en els municipis de Sanet i Negrals, Benimeli, El Ràfol d’Almúnia, Sagra i Tormos.  Els representants de la Mancomunitat han comunicat el seu malestar i disconformitat amb el servei prestat i, al mateix temps, han traslladat les queixes realitzades per part dels veïns dels diferents municipis als representants d’Iberdrola.
La companyia Iberdrola es mostra oberta a considerar tot allò plantejat en aquesta reunió i ofereix com a solució invertir en:
– Treballs a realitzar en la línia de distribució de Tormos per a unir-la amb la línia de distribució d’Orba.
– Unir les línies de distribució al Ràfol d’Almúnia, havent de negociar amb els representants de el “Pou Salvador”.
– Realitzar un pla de revisió i inspecció per a detectar els elements culpables d’aquests talls i substituir-los.

Després d’aquesta reunió s’ha decidit, per part dels representants de la Mancomunitat, sol·licitar per escrit a Iberdrola que invertisca en les seues instal·lacions que afecten a aquesta Mancomunitat perquè s’acaben els talls de subministrament elèctric i que s’inicien al més prompte possible les gestions anteriorment citades.

Category: Notícies

Los comentarios están cerrados.