IniciNotícies

Carrer Major, 6

965 58 71 68

ajuntament@rafol.org

  • Valencià
    • Español
    • English

El Ràfol d'Almúnia resulta beneficiari d'una ajuda per a la redacció del pla local de prevenció d'incendis forestals (PLPIF)

30 novembre 2018

Aquest ajuntament és beneficiari d'una ajuda destinada a la redacció del seu pla de prevenció d'incendis forestals (PLPIF), convocada per la Resolució de 14 de febrer de 2018, del director de l'Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, per la qual es convoquen ajudes, per a l'exercici 2018, destinades a la redacció de nous plans locals de prevenció d'incendis forestals (PLPIF) o per a la revisió dels ja aprovats per part dels municipis de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (DOGV núm. 8237, de 19.02.2018).

Un plan local de prevenció d'incendis forestals (PLPIF) és un document de planificació en prevenció d'incendis forestals.  Disposar d'aquesta planificació és fonamental per a poder conciliar i regular l'ús del foc en el municipi i planificar de forma coherent el territori forestal.

Per açò, a l'Ajuntament del Ràfol d'Almúnia se li ha concedit una subvenció per a la redacció del seu pla de prevenció d'incendis forestals (PLPIF), segons Resolució de 5 d'octubre de 2018, de la directora general de Prevenció d'Incendis Forestals, de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per un import de 2.562,20 €, la queal cosa suposa el 79,91% del total del seu cost.

 

Fons Europeu de Desenvolupament Rural (FEADER)

Generalitat Valenciana Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural

Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària (AGFVA)

Subvencionat perGeneralitat ValencianaAjuntament del Ràfol d'Almúnia

© 2018 AiDweb

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.